Dokter_Frans_Fouquetstraat Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Dokter_Frans_Fouquetstraat Maastricht NederlandDit hoogwaardig afgewerkte appartement heeft een ruime rechte open keuken voorzien van ATAG inbouwapparatuur.Tevens heeft u vanuit de woonkamer toegang tot het balkon.In dit hoogwaardig afgewerkte driekamer appartement komt u binnen in de hal. Vanuit deze hal heeft u toegang tot de verschillende vertrekken.Het appartement heeft een ruime woonkamer met open keuken. De woonkamer biedt tevens toegang tot het balkon.Er is een aparte toiletruimte.De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel en een ruime inloopdouche.Het appartement heeft twee slaapkamers.In het appartement is een aparte kamer beschikbaar welke u vanuit de hal bereikt.Hier is een wasmachine- en drogeraansluiting en de centrale verwarmingDeze ruimte is vrij in te delen.OpslagVoor elk appartement is er een berging in de woning. Op de begane grond zijn extra fietsenstallingen gerealiseerd.Dit appartement heeft vloerverwarming in elke kamer. In de badkamer bevindt zich een elektrische radiator.Deze woning heeft stadsverwarming waarvoor u zich moet inschrijven bij ENnatural.

Je vind de Appartement aan de Dokter_Frans_Fouquetstraat Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Maastricht aan de Dokter_Frans_Fouquetstraat Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Dokter Frans Fouquetstraat in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Dokter Frans Fouquetstraat in Maastricht – Klik hier

Details van Appartement Dokter Frans Fouquetstraat in Maastricht

Prijs – 1125.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 77

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Dokter_Frans_Fouquetstraat Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren