Dokter_Wiardi_Beckmanlaan EgmondaanZee Nederland in EgmondaanZee via Huurflits

Dokter_Wiardi_Beckmanlaan EgmondaanZee NederlandIndeling:via de voordeur komt u in de gang. Deze geeft toegang tot de woonkamer, keuken, de badkamer en beide slaapkamers.De woonkamer heeft mooi uitzicht rondom. De keuken is voorzien van losse apparatuur, er is ook een wasmachine en droger aanwezig. Er zijn twee slaapkamers met in totaal vier bedden. De badkamer is voorzien van douche, wastafel en wc. Rondom de woning is een ruime tuin.

Je vind de Huurwoning aan de Dokter_Wiardi_Beckmanlaan EgmondaanZee Nederland  te EgmondaanZee nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad EgmondaanZee aan de Dokter_Wiardi_Beckmanlaan EgmondaanZee Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in EgmondaanZee. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Dokter Wiardi Beckmanlaan in Egmond aan Zee wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Dokter Wiardi Beckmanlaan in Egmond aan Zee – Klik hier

Details van Huis Dokter Wiardi Beckmanlaan in Egmond aan Zee

Prijs – 725.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 100

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Dokter_Wiardi_Beckmanlaan EgmondaanZee Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren