Dommelstraat DenBosch Nederland in DenBosch via Huurflits

Dommelstraat DenBosch NederlandIndeling:Het appartement is te betreden via een eigen entree, welke zich naast de hoofdentree bevindt. De entree/hal biedt middels een klein niveauverschil toegang tot de woonkamer. De woonkamer heeft veel lichtinval door de hoge glazen pui. De loopdeur aan de voorzijde geeft toegang tot het aangelegde terras (tuintje).Aan het einde van de gang bevindt zich de semi-open keuken voorzien van een modern, wit keukenmeubel voorzien van diverse inbouwapparatuur, waaronder een 4-pits gaskookplaat, een vaatwasser en een oven. Naast de keuken is een praktische bijkeuken met het aansluitpunt voor de wasapparatuur.De geheel betegelde badkamer is uitgevoerd in antraciet/witte tegels en heeft een ligbad met sfeerverlichting en een wastafel. De woning heeft aparte toiletruimtes. De slaapkamer is goed afgewerkt met een laminaatvloer en een vaste kast.

Je vind de Appartement aan de Dommelstraat DenBosch Nederland  te DenBosch nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenBosch aan de Dommelstraat DenBosch Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenBosch. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Dommelstraat in Den Bosch wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Dommelstraat in Den Bosch – Klik hier

Details van Appartement Dommelstraat in Den Bosch

Prijs – 1050.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 58

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Dommelstraat DenBosch Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren