Dommelstraat Deventer Nederland in Deventer via Huurflits

Dommelstraat Deventer NederlandDe wanden in het appartement, met uitzondering van de wanden in de meterkast en sanitaire ruimtes, zijn voorzien van glasvezelbehang en sauswerk. Het plafond wordt geschilderd (wit);De badkamer is voorzien van een inloopdouche met glazen wand en wastafel met meubel. Boven de wastafel(s) hangt een spiegel;De woning is voorzien van vloerverwarming en -koeling welke per ruimte te regelen is;Ieder appartement heeft een eigen buitenruimte en eigen berging;Elk appartement wordt opgeleverd met een luxe, moderne keuken in de kleur parelgrijs. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur waaronder een koel-/vriescombinatie, combi oven/magnetron, inductiekookplaat met 4 kookzones, recirculatie afzuigkap en vaatwasser.Tevens zijn de appartementen aan de oost-, zuid- en westzijde voorzien van screens als zonwering.

Je vind de Appartement aan de Dommelstraat Deventer Nederland  te Deventer nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Deventer aan de Dommelstraat Deventer Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Deventer. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Apparement Dommelstraat in Deventer wees er dan snel bij!

Meer informatie over Apparement Dommelstraat in Deventer – Klik hier

Details van Apparement Dommelstraat in Deventer

Prijs – 1050.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 69

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Dommelstraat Deventer Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren