Dommelstraat Enschede Nederland in Enschede via Huurflits

Dommelstraat Enschede NederlandIndeling:Entree/hal, woonkamer met toegang tot het balkon, gesloten keuken voorzien van diverse apparatuur (o.a. oven, koelkast en elektrische kookplaats) berging met wasmachine aansluiting. Badkamer met douchehoek en wastafel en veel bergruimte. Drie ruime slaapkamers waarvan één met inbouwkast.

Je vind de Appartement aan de Dommelstraat Enschede Nederland  te Enschede nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Enschede aan de Dommelstraat Enschede Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Enschede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Dommelstraat in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Dommelstraat in Enschede – Klik hier

Details van Appartement Dommelstraat in Enschede

Prijs – 1050.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 78

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Dommelstraat Enschede Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren