Donkerslootstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Donkerslootstraat Rotterdam NederlandHet appartement is onlangs gerenoveerd. Het ligt in een zeer mooie en rustige buurt. Familiegerichte buurt met veel groen in nabije omgeving. Je deelt het appartement met 2 leuke werkende personen. Op loopafstand van het appartement ligt een prachtig park (Varkenoordse Park).

Je vind de Kamer aan de Donkerslootstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Donkerslootstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Donkerslootstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Donkerslootstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Donkerslootstraat in Rotterdam

Prijs – 575.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 15

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Donkerslootstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren