Doorvaartstraat Brunssum Nederland in Brunssum via Huurflits

Doorvaartstraat Brunssum NederlandKelder:Opslag2e verdieping:Entree met toegang tot half open keuken voorzien van gaskookplaat, afzuigkap en spoelbak. Vanuit de keuken is tevens de berging met cv-ketel te bereiken. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een inloopdouche, zwevend toilet en wastafel.Woonkamer en open slaapkamer, met toegang tot balkon, met prachtig uitzicht over het park en de vijver. Ramen zijn voorzien van rolluiken.In de onderbouw van het complex bevindt zich tevens een gezamenlijke fietsenberging.

Je vind de Appartement aan de Doorvaartstraat Brunssum Nederland  te Brunssum nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Brunssum aan de Doorvaartstraat Brunssum Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Brunssum. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Doorvaartstraat in Brunssum wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Doorvaartstraat in Brunssum – Klik hier

Details van Appartement Doorvaartstraat in Brunssum

Prijs – 622.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte –

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Doorvaartstraat Brunssum Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren