Dordtselaan Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Dordtselaan Rotterdam NederlandGemeubileerde kamer per direct beschikbaarUniek wonen in Rotterdam. Dat werkt goed in deze buurt. Dordtselaan is gelegen in de Bloemhofbuurt. Dit is een kindvriendelijke wijk met relatief veel gezinnen. De buurt heeft relatief veel jonge bewoners tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een relatief rustige buurt qua bevolkingsdichtheid.

Je vind de Kamer aan de Dordtselaan Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Dordtselaan Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Dordtselaan in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Dordtselaan in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Dordtselaan in Rotterdam

Prijs – 550.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 11

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Dordtselaan Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren