Dordtselaan Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Dordtselaan Rotterdam NederlandIndeling:Vanaf de voordeur treedt u de woning binnen en komt u in de hal. Tegenover de hal is de grote woonkamer met daarnaast een deur dat leidt naar de eerste slaapkamer.Terug in de hal loopt u naar links en treft u twee deuren aan de linkerkant, één voor de berging en één voor de wc. Verder bevindt de keuken en de tweede slaapkamer zich.- Aantal slaapkamer: 2 slaapkamer- Totale oppervlakte: 55M2- Dubbel glas : Ja, met kunststofkozijnen- Balkon: Ja

Je vind de Appartement aan de Dordtselaan Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Dordtselaan Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Dordtselaan in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Dordtselaan in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Dordtselaan in Rotterdam

Prijs – 1150.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 55

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Dordtselaan Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren