Dorpskern CadierEnKeer Nederland in CadierenKeer via Huurflits

Dorpskern CadierEnKeer NederlandDe woonkamer met open keuken is ruim 36m2 en is voorzien van een plavuizenvloer. Het keukenblok is uitgerust met een 4 pits gaskookplaat, een afzuigkap, een dubbele spoelbak en een ijskast. Het keukenblok heeft verder voldoende opbergkasten.In de woning is een aparte bijkeuken van ca. 10m2 die voorzien is van een wasmachine en eventueel vaatwasser aansluiting.

Je vind de Huurwoning aan de Dorpskern CadierEnKeer Nederland  te CadierenKeer nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad CadierenKeer aan de Dorpskern CadierEnKeer Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in CadierenKeer. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Dorpskern in Cadier en Keer wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Dorpskern in Cadier en Keer – Klik hier

Details van Huis Dorpskern in Cadier en Keer

Prijs – 900.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte –

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Dorpskern CadierEnKeer Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren