Dorpslaan Nieuw-Lekkerland Nederland in Nieuw-Lekkerland via Huurflits

Dorpslaan Nieuw-Lekkerland NederlandIndeling: entree begane grond met houten vloer, gelijk rechts ’t 1e gasten toilet, links een houten steile trap naar de verdieping voorzien van houten vloer (schoenen aub uit Zitkamer (+/- 12,5m2) met vaste ruime kast voorzien van AEG koelkast met vriesvakje en SHARP magnetron; de zitbank op de foto is vervangen door een meer comfortabele; charmante fauteuil en tafeltje met stoel.Kitchenette met granieten aanrechtblad, spoelunit en 2 zones inductiekookplaat.Vanuit de woonkamer een afstapje naar de antraciet geplaveide tuingerichtebadkamer (+/- 12,5m2) voorzien van wanden bewerkt met kalkverf, ruime betegelde inloopdouche met rvs stort- en handdouche, zitbadje (uit de film De Oorlogswinter), duo vaste wastafelmeubel, zwevend toilet, 3-ladenkast, handdoekenrek en terrasdeuren met shutters.

Je vind de Huurwoning aan de Dorpslaan Nieuw-Lekkerland Nederland  te Nieuw-Lekkerland nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Nieuw-Lekkerland aan de Dorpslaan Nieuw-Lekkerland Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Nieuw-Lekkerland. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Dorpslaan in Nieuw-Lekkerland wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Dorpslaan in Nieuw-Lekkerland – Klik hier

Details van Huis Dorpslaan in Nieuw-Lekkerland

Prijs – 750.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Dorpslaan Nieuw-Lekkerland Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren