Dorpsstraat Lunteren Nederland in Lunteren via Huurflits

Dorpsstraat Lunteren NederlandRoyale BOVENWONING met balkon, eigen keuken en badkamer.De woning is gelegen op de tweede en tevens bovenste etage. Op de 1e etage zijn 2 appartementen gevestigd. Het woonoppervlakte van deze woning is circa 60 m² en het dakterras is circa 6 m².Indeling:Gezamenlijke entree op de begane grond, op de 1e etage is een gezamenlijke wasmachine; trapopgang naar de 2e etage.Indeling woning:Entree, royale woonkamer met keuken, waarin 4 pits gaskookplaat, afzuigkap en koelkast, slaapkamer met velux dakraam, badkamer met douche, toilet en wastafel. Vanuit de woonkamer is het balkon bereikbaar.

Je vind de Huurwoning aan de Dorpsstraat Lunteren Nederland  te Lunteren nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Lunteren aan de Dorpsstraat Lunteren Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Lunteren. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Dorpsstraat in Lunteren wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Dorpsstraat in Lunteren – Klik hier

Details van Huis Dorpsstraat in Lunteren

Prijs – 669.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 60

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Dorpsstraat Lunteren Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren