Dorpsstraat Nijeveen Nederland in Nijeveen via Huurflits

Dorpsstraat Nijeveen NederlandDe appartementen hebben een hoog afwerkingsniveau en zijn voorzien van moderne badkamer en keuken.Het complex is voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen.Gemeenschappelijke berging op de begane grond.

Je vind de Appartement aan de Dorpsstraat Nijeveen Nederland  te Nijeveen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Nijeveen aan de Dorpsstraat Nijeveen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Nijeveen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Dorpsstraat in Nijeveen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Dorpsstraat in Nijeveen – Klik hier

Details van Appartement Dorpsstraat in Nijeveen

Prijs – 940.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 60

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Dorpsstraat Nijeveen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren