Dorpsstraat Zeist Nederland in Zeist via Huurflits

Dorpsstraat Zeist NederlandDe kamer is uitgerust met een comfortabel tweepersoonsbed waardoor je veel ruimte hebt, een kast met alle ruimte die je nodig hebt voor je spullen, je eigen bureau waar je je creativiteit de vrije loop kunt laten, en je bent vrij om het in te richten en je stijl te bedrukken erin!

Je vind de Kamer aan de Dorpsstraat Zeist Nederland  te Zeist nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Zeist aan de Dorpsstraat Zeist Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Zeist. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Dorpsstraat in Zeist wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Dorpsstraat in Zeist – Klik hier

Details van Kamer Dorpsstraat in Zeist

Prijs – 1000.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 16

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Dorpsstraat Zeist Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren