Dorpstraat Beekbergen Nederland in Beekbergen via Huurflits

Dorpstraat Beekbergen NederlandDeze vrijstaande woning met ruime schuur aan de Dorpstraat in Beekbergen wordt aangeboden voor een tijdelijke huurperiode van in eerste instantie 6 maanden. Er bestaat een mogelijkheid dat er langer gehuurd kan worden, al zal dit altijd voor een tijdelijke periode zijn.IndelingHal met toegang tot woon/eetkamer, slaapkamer (3,5 x 2,5) op de begane grond en keuken. De keuken is voorzien van een 4 pits gastoestel, oven, koelkast en vriezer. In de keuken is ook ruimte voor een kleine eethoek en vanaf de keuken loop je door naar de bijkeuken met vaatwasser, wasmachine en opslag. Deze ruimte is circa 30 m2 en heeft ook deur richting de tuin en veranda.De woon en eetkamer zijn gelegen aan de voorzijde van de woning met een dubbele mogelijkheid om in de hal te komen.

Je vind de Huurwoning aan de Dorpstraat Beekbergen Nederland  te Beekbergen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Beekbergen aan de Dorpstraat Beekbergen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Beekbergen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Dorpstraat in Beekbergen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Dorpstraat in Beekbergen – Klik hier

Details van Huis Dorpstraat in Beekbergen

Prijs – 1050.00
Aantal kamers – 6
Woonoppervlakte – 145

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Dorpstraat Beekbergen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren