Dorpstraat Geffen Nederland in Geffen via Huurflits

Dorpstraat Geffen NederlandL-vormige woonkamer met open keuken;Nieuw keukenmeubel, toilet en badkamer;Een slaapkamer op de eerste verdieping en een slaapkamer op de tweede verdieping;Ruime overloop op de tweede verdieping met witgoedaansluitingen;Gehele woning voorzien van dubbele beglazing;Er is een glasvezelaansluiting aanwezig.

Je vind de Appartement aan de Dorpstraat Geffen Nederland  te Geffen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Geffen aan de Dorpstraat Geffen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Geffen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Dorpstraat in Geffen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Dorpstraat in Geffen – Klik hier

Details van Appartement Dorpstraat in Geffen

Prijs – 915.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 82

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Dorpstraat Geffen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren