Dotterlaan, Arnhem, Gelderland, Netherlands, 6832BE, Netherlands in Arnhem via Huurflits

Dotterlaan, Arnhem, Gelderland, Netherlands, 6832BE, NetherlandsOmschrijvingCompleet gerenoveerd appartement met authentieke details! Dit prachtige appartement ligt zeer centraal in Arnhem op de beste plek van de wijk! Zowel Arnhem-Zuid als Arnhem-Noord zijn vanuit hier uitstekend bereikbaar. Op de fiets ben je in minder dan 10 minuten in Arnhem-Centrum!Indeling:U komt binnen in de hal welke middels een trap toegang biedt tot het appartement op de eerste verdieping. Via de voordeur van uw appartement komt u direct binnen in de woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van een vaatwasser, elektrische kookplaat, afzuigkap, koelkast en combi-oven. De ruime slaapkamer van 14m2 biedt toegang tot een inbouwkast, het balkon en de moderne, luxe afgewerkte badkamer van ca. 5 m2 met toilet, wastafel met badkamermeubel en inloopdouche.Bijzonderheden:- De kale huurprijs bedraagt € 730,- + € 30,- servicekosten + € 85,- voorschot energie en gemeentelijke heffingen = € 845,- per maand.- Het appartement is beschikbaar per 03-08-2019 voor een minimale huurperiode van 12 maanden en verder voor onbepaalde tijd.- Fietsenberging aanwezig!- De waarbogsom bedraagt 1 maand huur.- Beschikbaar voor 1 persoon

Je vind de Appartement aan de Dotterlaan, Arnhem, Gelderland, Netherlands, 6832BE, Netherlands  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Arnhem aan de Dotterlaan, Arnhem, Gelderland, Netherlands, 6832BE, Netherlands en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Dotterlaan in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Dotterlaan in Arnhem – Klik hier

Details van Appartement Dotterlaan in Arnhem

Prijs – 730.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 45

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Dotterlaan, Arnhem, Gelderland, Netherlands, 6832BE, Netherlands

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren