Dotterlei Capelle aan den IJssel Nederland in CapelleaandenIJssel via Huurflits

Dotterlei Capelle aan den IJssel NederlandPer 1 maart 5 volledig gemeubileerde kamers te huur! Inschrijven is mogelijk. Het appartement van 110m2 is gelegen in de wijk Capelle, nabij de Erasmus universiteit en het treinstation Rotterdam Alexander. De transporttijd naar de universiteit is ongeveer 10-15 minuten.Alle slaapkamers hebben een bed, een bureau, een boekenplank en een kledingkast. De keuken is voorzien van alle belangrijke apparaten: koelkast/vriezer, magnetron/oven en wasmachine. De woning is zeer licht door de grote raampartijen…

Je vind de Kamer aan de Dotterlei Capelle aan den IJssel Nederland  te CapelleaandenIJssel nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad CapelleaandenIJssel aan de Dotterlei Capelle aan den IJssel Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in CapelleaandenIJssel. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Dotterlei in Capelle aan den IJssel wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Dotterlei in Capelle aan den IJssel – Klik hier

Details van Kamer Dotterlei in Capelle aan den IJssel

Prijs – 849.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 12

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Dotterlei Capelle aan den IJssel Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren