Dotterlei CapelleaandenIJssel Nederland in CapelleaandenIJssel via Huurflits

Dotterlei CapelleaandenIJssel NederlandZeer mooie kamer van 15m2 met groot tweepersoonsbed in een groot huis van 110m2 nabij metrostation Schenkel Capelle aan Den IJssel.De woning is gelegen in een rustige buurt met veel parkeerplaatsen voor fietsen en gratis parkeergelegenheid voor auto’s.De Erasmus Universiteit is 15 minuten fietsen of 5 minuten met de metro. Supermarkt Jumbo is op 1 minuut loopafstand. Rotterdam centrum is 11 minuten met de metro.

Je vind de Kamer aan de Dotterlei CapelleaandenIJssel Nederland  te CapelleaandenIJssel nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad CapelleaandenIJssel aan de Dotterlei CapelleaandenIJssel Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in CapelleaandenIJssel. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Dotterlei in Capelle aan den IJssel wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Dotterlei in Capelle aan den IJssel – Klik hier

Details van Kamer Dotterlei in Capelle aan den IJssel

Prijs – 775.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 15

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Dotterlei CapelleaandenIJssel Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren