Dr._Benthemstraat Enschede Nederland in Enschede via Huurflits

Dr._Benthemstraat Enschede NederlandHet appartement bevat een woonkamer en 2 aparte slaapkamers, een volledig uitgeruste keuken en een recent vernieuwde badkamer. De luxueuze keuken is voorzien van een kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koel-vriescombinatie en combimagnetron. De luxe badkamer is voorzien van een douche, toilet, wastafel en spiegelkast met verlichting en een bad. Een heerlijk klein tuintje maakt dit prachtige appartement nabij het stadscentrum compleet.

Je vind de Appartement aan de Dr._Benthemstraat Enschede Nederland  te Enschede nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Enschede aan de Dr._Benthemstraat Enschede Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Enschede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Dr. Benthemstraat in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Dr. Benthemstraat in Enschede – Klik hier

Details van Appartement Dr. Benthemstraat in Enschede

Prijs – 1175.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 70

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Dr._Benthemstraat Enschede Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren