Dr._Kuyperstraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Dr._Kuyperstraat DenHaag NederlandDe studio heeft een open keuken bestaande uit een magnetron, gaskookplaat, oven en koelkast met vriesvak. Het heeft een heerlijke zithoek, een comfortabel bed en een badkamer met douche en toilet. Tevens is er in het pand een gezamenlijke was/droogruimte met meerdere wasmachines en drogers.

Je vind de Studio aan de Dr._Kuyperstraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad DenHaag aan de Dr._Kuyperstraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Dr. Kuyperstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Dr. Kuyperstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Studio Dr. Kuyperstraat in Den Haag

Prijs – 995.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 23

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Dr._Kuyperstraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren