Dr._Poelsstraat Heerlen Nederland in Heerlen via Huurflits

Dr._Poelsstraat Heerlen NederlandHet appartement bevindt zich op de 2e verdieping en is te bereiken via de lift en het trappenhuis. het appartement zal ongemeubileerd maar met gereinigd tapijt worden opgeleverd. Verder beschikt de woning over een ruime berging én eigen CV ketel in het souterrain.

Je vind de Appartement aan de Dr._Poelsstraat Heerlen Nederland  te Heerlen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Heerlen aan de Dr._Poelsstraat Heerlen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Heerlen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Dr. Poelsstraat in Heerlen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Dr. Poelsstraat in Heerlen – Klik hier

Details van Appartement Dr. Poelsstraat in Heerlen

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 120

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Dr._Poelsstraat Heerlen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren