Dr._Schaepmanstraat Nieuwegein Nederland in Nieuwegein via Huurflits

Dr._Schaepmanstraat Nieuwegein NederlandDeze leuke eengezinswoning heeft een oppervlakte van 91m². Er zal een flinke renovatie plaatsvinden aan de woning. Daarbij zullen de keuken, badkamer en toilet allen vernieuwd worden. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur. Parkeren kan vrij in de straat.IndelingWe komen binnen in de ruime hal met trapopgang, toilet en meterkast. Vanuit de hal hebben we toegang tot de woonkamer en de half open keuken. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur zoals: kookplaat, afzuigkap, gaskookplaat, koelkast, vriezer en combi-oven. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het terras/tuin (tuin op het oosten) en de vrijstaande berging.Als we de trap nemen naar de 1ste verdieping komen we uit op de overloop. Vanuit de overloop kunnen we de 3 slaapkamers en de badkamer betreden. De badkamer is voorzien van douche, toilet, wastafel en wasmachineaansluiting.Op de bovenste etage bevindt zich de zolderruimte ruimte met c.v. installatie. Er is een mogelijkheid om hier een vierde slaapkamer te creëren.

Je vind de Huurwoning aan de Dr._Schaepmanstraat Nieuwegein Nederland  te Nieuwegein nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Nieuwegein aan de Dr._Schaepmanstraat Nieuwegein Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Nieuwegein. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Dr. Schaepmanstraat in Nieuwegein wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Dr. Schaepmanstraat in Nieuwegein – Klik hier

Details van Huis Dr. Schaepmanstraat in Nieuwegein

Prijs – 1010.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 91

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Dr._Schaepmanstraat Nieuwegein Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren