Dr._Van_Damstraat Enschede Nederland in Enschede via Huurflits

Dr._Van_Damstraat Enschede NederlandDit appartement is gelegen in de woonwijk Mekkelholt, nabij het geliefde Roombeek. Het centrum van Enschede bevindt zich op slechts 5 minuten fietsafstand en de Universiteit van Twente circa 10 munten.Het appartement beschikt over een laminaatvloer en is voorzien van raambekleding. Het appartement is circa 74 m2 en is voorzien van 2 slaapkamers, een ruime woonkamer, een balkon aan de voorzijde en een eigen berging.Indeling:Entree/hal, toegang tot het separaat toilet en badkamer voorzien van een douche en wastafel. Vanuit de hal is zowel de gesloten keuken als de ruime woonkamer te bereiken. Via de woonkamer is er toegang tot beide slaapkamers en een ruime inbouwkast. De keuken is voorzien van een vaatwasser en gasstel met afzuigkap, daarnaast biedt de keuken ook toegang tot het balkon

Je vind de Appartement aan de Dr._Van_Damstraat Enschede Nederland  te Enschede nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Enschede aan de Dr._Van_Damstraat Enschede Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Enschede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Dr. Van Damstraat in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Dr. Van Damstraat in Enschede – Klik hier

Details van Appartement Dr. Van Damstraat in Enschede

Prijs – 910.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 74

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Dr._Van_Damstraat Enschede Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren