Dr_A.F._Philipsweg Assen Nederland in Assen via Huurflits

Dr_A.F._Philipsweg Assen NederlandHet appartement is gelegen in een bedrijfsverzamelgebouw met meerdere bedrijven en appartementen. De appartementen hebben een eigen ingang naar de eerste verdieping van het gebouw. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Het appartement is voorzien van een moderne keuken met vaatwasser, combi-oven en inductiekookplaat, ruime woonkamer, ruim terras op het westen, zithoek in de keuken, 3 slaapkamers.

Je vind de Appartement aan de Dr_A.F._Philipsweg Assen Nederland  te Assen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Assen aan de Dr_A.F._Philipsweg Assen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Assen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Dr A.F. Philipsweg in Assen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Dr A.F. Philipsweg in Assen – Klik hier

Details van Appartement Dr A.F. Philipsweg in Assen

Prijs – 925.00
Aantal kamers – 5
Woonoppervlakte – 80

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Dr_A.F._Philipsweg Assen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren