Dr_JC_Hartogslaan Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Dr_JC_Hartogslaan Arnhem NederlandNabij het centrum gelegen gestoffeerd 3-kamer appartement met een diepe tuin aan de voor- en achterzijde, 2 balkons aan de voor- en achterzijde en een heerlijk opvallende lichte woonkamer. 2 slaapkamers en een aparte gemoderniseerde badkamer met separaat toilet.

Je vind de Appartement aan de Dr_JC_Hartogslaan Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Arnhem aan de Dr_JC_Hartogslaan Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Dr JC Hartogslaan in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Dr JC Hartogslaan in Arnhem – Klik hier

Details van Appartement Dr JC Hartogslaan in Arnhem

Prijs – 850.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte –

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Dr_JC_Hartogslaan Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren