Drieharingstraat Utrecht Nederland in Utrecht via Huurflits

Drieharingstraat Utrecht NederlandDe woning heeft een ruime woonkamer met open keuken, door het dakraam is er veel natuurlijk licht. De keuken is van alle gemakken voorzien. Deze beschikt over een vaatwasser, koel- en vriescombinatie, inductiekookplaat, afzuigkap en combi-oven.De woonkamer, van maar liefst 30m², heeft veel ramen waardoor er veel daglicht binnenkomt. De eettafel met stoelen en 2-zits bank horen bij de woning. In de slaapkamer staan een bijhorend bed en kast.

Je vind de Appartement aan de Drieharingstraat Utrecht Nederland  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht aan de Drieharingstraat Utrecht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Drieharingstraat in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Drieharingstraat in Utrecht – Klik hier

Details van Appartement Drieharingstraat in Utrecht

Prijs – 1075.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 46

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Drieharingstraat Utrecht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren