Driehoefijzersstraat Breda Nederland in Breda via Huurflits

Driehoefijzersstraat Breda NederlandDeze kamers zijn samen geschikt voor 1 persoon. Op dit moment worden de kamers opgeknapt en geschilderd zoals te zien is op de foto’s. De woonkamer heeft dubbele openslaande tuindeuren naar de tuin. De achtertuin is gelegen op het oosten en is geheel omsloten en biedt veel privacy. De tuin is voorzien van sierbestrating en achterin de tuin is een zonneterras. De berging is vanuit de achtertuin te bereiken waar de plaats van de CV combiketel en de wasmachine aansluiting is.

Je vind de Kamer aan de Driehoefijzersstraat Breda Nederland  te Breda nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Breda aan de Driehoefijzersstraat Breda Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Breda. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Driehoefijzersstraat in Breda wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Driehoefijzersstraat in Breda – Klik hier

Details van Kamer Driehoefijzersstraat in Breda

Prijs – 450.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 19

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Driehoefijzersstraat Breda Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren