Driehoefijzersstraat Breda Nederland in Breda via Huurflits

Driehoefijzersstraat Breda NederlandDe studio bestaat uit een woonkamergedeelte, een slaapkamergedeelte, een mooie open keuken en een luxe badkamer. De studio ligt gelegen in een rustieke wijk net buiten de singels van Breda en vlakbij het station. Het centrum van Breda en het stadspark het Valkenberg liggen op loopafstand. Het valkenberg was voorheen de kasteeltuin van het kasteel van Breda.

Je vind de Studio aan de Driehoefijzersstraat Breda Nederland  te Breda nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Breda aan de Driehoefijzersstraat Breda Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Breda. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Driehoefijzersstraat in Breda wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Driehoefijzersstraat in Breda – Klik hier

Details van Studio Driehoefijzersstraat in Breda

Prijs – 995.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 55

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Driehoefijzersstraat Breda Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren