Driekoningendwarsstraat Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Driekoningendwarsstraat Arnhem NederlandDit prachtige nieuwe driekamer appartement van 76 m2 is gelegen aan de Driekoningendwarsstraat in de wijk Spijkerkwartier met gezellige terrasjes eetcafés en winkels. Dit appartement is voorzien van een warmtepomp, vloerverwarming in woonkamer keuken, gang en badkamer en elektrische radiatoren in de slaapkamers en heeft dus energie label A+. De keuken is voorzien van een combimagnetron, RVS wasemkap, vaatwasser, koel-vries combinatie en een inductie koopplaat, tevens is de badkamer voorzien van een bad met aparte douche. Aan de achterzijde is een terras van 10,80 m2 op het zuidoosten.

Je vind de Appartement aan de Driekoningendwarsstraat Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Arnhem aan de Driekoningendwarsstraat Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Driekoningendwarsstraat in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Driekoningendwarsstraat in Arnhem – Klik hier

Details van Appartement Driekoningendwarsstraat in Arnhem

Prijs – 1185.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 76

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Driekoningendwarsstraat Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren