Driekoningendwarsstraat Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Driekoningendwarsstraat Arnhem NederlandAan de Driekoningendwarsstraat in het Spijkerkwartier met gezellige terrasjes, eettentjes en winkels is dit prachtige nieuwbouw driekamer appartement van 87 m2 gelegen. Dit appartement is voorzien van een warmtepomp, vloerverwarming in de woonkamer, keuken, hal en badkamer en elektrische radiatoren in de slaapkamers en heeft daardoor energielabel A+. De keuken is voorzien van een combimagnetron, RVS afzuigkap, vaatwasser, koel-vriescombinatie en een inductiekookplaat, tevens heeft de badkamer een ligbad met separate douche. Aan de achterzijde is een terras van 10,80 m2 op het zuidoosten.

Je vind de Appartement aan de Driekoningendwarsstraat Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Arnhem aan de Driekoningendwarsstraat Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Driekoningendwarsstraat in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Driekoningendwarsstraat in Arnhem – Klik hier

Details van Appartement Driekoningendwarsstraat in Arnhem

Prijs – 1350.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 87

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Driekoningendwarsstraat Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren