Driekoningenstraat Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Driekoningenstraat Arnhem NederlandMooie ruime zolderkamer van 27 m2 met eigen keukenblok, gelegen op de derde etage aan de Driekoningenstraat in het gezellige Spijkerkwartier van Arnhem. Winkels en terrasjes om de hoek en Station Velperpoort op 2 minuten loopafstand Het uitgaanscentrum van Arnhem is op 6 minuten loopafstand. Toilet en douche worden gedeeld met nog drie andere bewoners.

Je vind de Kamer aan de Driekoningenstraat Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Arnhem aan de Driekoningenstraat Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Driekoningenstraat in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Driekoningenstraat in Arnhem – Klik hier

Details van Kamer Driekoningenstraat in Arnhem

Prijs – 735.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 27

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Driekoningenstraat Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren