Driekoningenstraat Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Driekoningenstraat Arnhem NederlandIndeling; hal met een separate wasruimte, ruime woonkamer met veel lichtinval en nieuwe keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, inductiekookplaat, inbouw koelkast en vriezer en afzuigkap.Daarnaast is er een zeer ruim slaapgedeelte waar gemakkelijk een tweepersoonsbed en een kledingkast in past. Vanuit de slaapkamer heeft u toegang tot de ruime badkamer welke is voorzien van een inloopdouche en toilet.

Je vind de Appartement aan de Driekoningenstraat Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Arnhem aan de Driekoningenstraat Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Driekoningenstraat in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Driekoningenstraat in Arnhem – Klik hier

Details van Appartement Driekoningenstraat in Arnhem

Prijs – 875.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 55

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Driekoningenstraat Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren