Drieoortsput Heerlen Nederland in Heerlen via Huurflits

Drieoortsput Heerlen NederlandOmschrijvingOp een rustige en goede locatie in Douve Weien (Heerlen-Zuid) in het complex Drieoortsput mogen wij u dit instapklaar appartement op de 6e verdieping aanbieden.Het appartement is uitermate geschikt voor 2 personen.Indeling;Inpandige galerij entree met hal.Toiletruimte voorzien van inbouwtoilet en fonteintje.Badkamer met bad, wastafel met onderbouwmeubel. (3.00 m x 2.00 m)Woonkamer voorzien van een laminaatvloer.Schitterende keuken voorzien van een 4-pits gastoestel, een afzuigkap, een ijskast en voldoende kastruimte.Slaapkamer met een deur naar het balkon. (4.00 m x 3.00 m)

Je vind de Appartement aan de Drieoortsput Heerlen Nederland  te Heerlen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Heerlen aan de Drieoortsput Heerlen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Heerlen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Drieoortsput in Heerlen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Drieoortsput in Heerlen – Klik hier

Details van Appartement Drieoortsput in Heerlen

Prijs – 650.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte –

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Drieoortsput Heerlen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren