Dries Weert Nederland in Weert via Huurflits

Dries Weert NederlandIndeling appartement:Binnenkomst in de keuken die net als de rest van het appartement in 2019 geheel vernieuwd is. De moderne keuken voorziet in een kookeiland met kunststof werkblad en o.a. de navolgende apparatuur: combi-oven/magnetron, koelkast, vriezer, vaatwasser, afzuigkap en een 4-pitsinductiekookplaat. De keuken met laminaatvloer die door het hele appartement loopt voorziet tevens in de aansluiting voor het witgoed.De keuken staat half in verbinding met de royale woonkamer. De woonkamer is zeer ruim van opzet en heeft dankzij de riante raampartijen veel natuurlijk daglicht. De wanden en plafonds zijn voorzien van net stucwerk met spotjes. In de woonkamer komt tevens glasvezel binnen.

Je vind de Appartement aan de Dries Weert Nederland  te Weert nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Weert aan de Dries Weert Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Weert. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Dries in Weert wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Dries in Weert – Klik hier

Details van Appartement Dries in Weert

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 63

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Dries Weert Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren