Drievogelstraat Kerkrade Nederland in Kerkrade via Huurflits

Drievogelstraat Kerkrade NederlandOp een zeer goede locatie gelegen in Kerkrade-West, mogen wij u in een klein appartementencomplex dit prachtige moderne appartement gelegen aan de Drievogelstraat te huur aanbieden.Het appartement is gelegen op de 3e verdieping, het is voorzien van een moderne warme laminaatvloer in de woonkamer en slaapkamer, de badkamer en het seperate toilet zijn geheel betegeld.Het appartement is recent opgeleverd en instapklaar.

Je vind de Appartement aan de Drievogelstraat Kerkrade Nederland  te Kerkrade nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Kerkrade aan de Drievogelstraat Kerkrade Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Kerkrade. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Drievogelstraat in Kerkrade wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Drievogelstraat in Kerkrade – Klik hier

Details van Appartement Drievogelstraat in Kerkrade

Prijs – 650.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte –

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Drievogelstraat Kerkrade Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren