Drijfriemstraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Drijfriemstraat DenHaag NederlandTe huur leuke kamer in de Drijfriemstraat (tegen oud rijswijk aan)ideale verbinding naar station en centrumgelegen slechts 5 minuten van het centrum en 10 minuten van de Haagse Hoge schoolnette gerenoveerde kamers (geen studenten feesthuis)nieuwe centrale verwarming en dubbelglasgezamenlijke badkamer en toilet, gezamenlijke keukenbadkamer is ruim, met wasmachine, douche en wastafelkeuken is uitgerust met een kookplaat (vier pits), afzuiging en koelkastinschrijving is vanzelfsprekend mogelijk

Je vind de Kamer aan de Drijfriemstraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad DenHaag aan de Drijfriemstraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Drijfriemstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Drijfriemstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Kamer Drijfriemstraat in Den Haag

Prijs – 400.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 24

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Drijfriemstraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren