Drirkoningenstraat Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Drirkoningenstraat Arnhem NederlandMooie ruime kamer van 25 m2, gelegen op de begane grond voorzijde aan de Driekoningenstraat in het gezellige Spijkerkwartier met gezamenlijke tuin van 80 m2. Winkels en terrasjes om de hoek en Station Velperpoort op 1 minuten loopafstand. Het uitgaanscentrum van Arnhem met grote winkelstraten is op 6 minuten loopafstand. De keuken, toilet en douche worden gedeeld met nog een andere bewoner. Ook is er een wasmachine en droger en internet beschikbaar

Je vind de Kamer aan de Drirkoningenstraat Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Arnhem aan de Drirkoningenstraat Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Drirkoningenstraat in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Drirkoningenstraat in Arnhem – Klik hier

Details van Kamer Drirkoningenstraat in Arnhem

Prijs – 548.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 25

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Drirkoningenstraat Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren