Drongelenplein Hoofddorp Nederland in Hoofddorp via Huurflits

Drongelenplein Hoofddorp NederlandIndeling:Gang, rechter hoofdslaapkamer, linker kleine slaapkamer, badkamer met douche en toilet, wastafel en wasmachine aansluiting, woonkamer met open keuken inclusief inbouwapparatuur en composiet werkblad, stookruimte voor cv-ketel en mechanische ventilatie en (Frans) balkon. Daarnaast een aparte berging. In de directe omgeving zijn zeer ruime (gratis) parkeergelegenheden aanwezig.

Je vind de Appartement aan de Drongelenplein Hoofddorp Nederland  te Hoofddorp nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Hoofddorp aan de Drongelenplein Hoofddorp Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Hoofddorp. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Drongelenplein in Hoofddorp wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Drongelenplein in Hoofddorp – Klik hier

Details van Appartement Drongelenplein in Hoofddorp

Prijs – 1029.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 172

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Drongelenplein Hoofddorp Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren