Drukpers Meppel Nederland in Meppel via Huurflits

Drukpers Meppel NederlandIndeling:Hal met toegang tot alle vertrekken. Aan zowel de linker- als de rechterzijde van de hal is een slaapkamer. Verder is er een separaat toilet in de woning en is de ruime badkamer voorzien van een douche met wastafel. Aan het einde van de gang treft u een bijkeuken met aansluiting voor de wasmachine en/of droger. De woonkamer met keuken is ruim en de keuken is voorzien van een afzuigkap en een aansluiting voor een vaatwasser en elektrisch koken. Via de woonkamer heeft u toegang tot het ruime balkon waar u heerlijk in de zon kunt vertoeven. Een bijkomend voordeel van deze woning is dat je ook nog een aparte benedenverdieping hebt.

Je vind de Appartement aan de Drukpers Meppel Nederland  te Meppel nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Meppel aan de Drukpers Meppel Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Meppel. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Drukpers in Meppel wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Drukpers in Meppel – Klik hier

Details van Appartement Drukpers in Meppel

Prijs – 763.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 68

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Drukpers Meppel Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren