Ds._Talmasingel Burgum Nederland in Burgum via Huurflits

Ds._Talmasingel Burgum NederlandAlle woningen zijn voorzien van een eigen buitenplaats. Zo hebben de appartementen op de begane grond een eigen terras en de woningen op de eerste en tweede verdieping een balkon. In een groot aantal gevallen kunt u de woningen bereiken via de overdekte balustrades. Dit appartement is gelegen op de eerste verdieping en heeft een eigen balkon.Indeling:entree/hal met deur naar de woonkamer, extra kamer, slaapkamer, badkamer, berging. De woonkamer grenst aan de half- open keuken en heeft een hoekopstelling. De extra kamer heeft een deur naar het terras. De slaapkamer heeft een directe toegang tot de badkamer met douche, wastafel en toilet.

Je vind de Appartement aan de Ds._Talmasingel Burgum Nederland  te Burgum nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Burgum aan de Ds._Talmasingel Burgum Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Burgum. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Ds. Talmasingel in Burgum wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Ds. Talmasingel in Burgum – Klik hier

Details van Appartement Ds. Talmasingel in Burgum

Prijs – 776.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 76

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Ds._Talmasingel Burgum Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren