Duke_Ellingtonstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Duke_Ellingtonstraat Rotterdam NederlandAlleen het gebruik van eigen woningen en appartementen in Amsterdam en Rotterdam zorgt voor gegarandeerde kwaliteit.Alle locaties zijn goed uitgerust en perfect gelegen met gratis parkeergelegenheid en nabij buurtwinkels, recreatievoorzieningen, openbaar vervoer en uitvalswegen. De huizen zijn stevig gebouwd, geluiddicht en brandveilig.Specialiteiten:Ik ben gespecialiseerd in het orkestreren van betaalbare maar toch voldoende luxe huisvesting voor groepen expats en internationale uitwisselingsstudenten in de regio Rotterdam en Amsterdam.

Je vind de Appartement aan de Duke_Ellingtonstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Duke_Ellingtonstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Duke Ellingtonstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Duke Ellingtonstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Duke Ellingtonstraat in Rotterdam

Prijs – 1149.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 43

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Duke_Ellingtonstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren