Dumasstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Dumasstraat Rotterdam NederlandHet complex is gelegen in de rustige wijk Lombardijen. In de wijk zijn verschillende winkels, supermarkten en cafés te vinden. Het complex is makkelijk te bereiken via verschillende uitvalswegen en met het openbaar vervoer. Voor het complex is de bushalte Dumasstraat gelegen en op 4 minuten lopen is tramstation Molenvliet gelegen. Via treinstation Lombardijen, op 5 minuten fietsen, ben je met 9 minuten midden in het centrum van Rotterdam.

Je vind de Appartement aan de Dumasstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Dumasstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Dumasstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Dumasstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Dumasstraat in Rotterdam

Prijs – 1250.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 74

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Dumasstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren