E._Thomassen_A_Thuessinklaan Groningen Nederland in Groningen via Huurflits

E._Thomassen_A_Thuessinklaan Groningen NederlandINDELINGBegane grond: voordeur met entree en trapopgangEerste verdieping: woonkamer met een voormalige ‘en suite’ en openslaande deuren naar het balkon aan de achterzijde en een vrij uitzicht aan de voorzijde. Moderne dichte keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur inclusief vaatwasser, overloop met toilet en trapopgang naar de tweede verdieping.Tweede verdieping: overloop met vaste kast en toegang tot beide slaapkamers en de doucheruimte met vaste wastafel.

Je vind de Appartement aan de E._Thomassen_A_Thuessinklaan Groningen Nederland  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Groningen aan de E._Thomassen_A_Thuessinklaan Groningen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement E. Thomassen A Thuessinklaan in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement E. Thomassen A Thuessinklaan in Groningen – Klik hier

Details van Appartement E. Thomassen A Thuessinklaan in Groningen

Prijs – 1150.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 65

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de E._Thomassen_A_Thuessinklaan Groningen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren