Ebalstraat in Rotterdam via Esteon

EbalstraatAppartement te huur! De woning bestaat uit 2 kamer(s) en 1 slaapkamer(s). Voorzieningen: Aparte WC, balkon of dakterras, parkeermogelijkheid, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, berging. Totale oppervlakte van de woning: 75m2. De oplevering: gemeubileerd. De woning bevindt zich in Rotterdam, Kralingen-Crooswijk. De huurprijs bedraagt €1.350,- en de borgsom €1.350,-. Matchen jouw woonwensen helemaal met deze woning?

Je vind een 2-kamer appartement in Rotterdam, Kralingen-Crooswijk nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Ebalstraat en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in 2-kamer appartement in Rotterdam, Kralingen-Crooswijk wees er dan snel bij!

Meer informatie over 2-kamer appartement in Rotterdam, Kralingen-Crooswijk – Klik hier

Details van 2-kamer appartement in Rotterdam, Kralingen-Crooswijk

Prijs – 1350.00
Aantal personen – 1
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 75m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Ebalstraat

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren