Ebenhaezerstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Ebenhaezerstraat Rotterdam NederlandRegelmatig hebben wij diverse woningen beschikbaar op basis van antikraak. Voor deze woningen zijn wij op zoek naar leuke bewoners met groene vingers, want bijna alle woningen hebben een fijne achtertuin!

Je vind de Antikraak aan de Ebenhaezerstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Antikraak ligt in de stad Rotterdam aan de Ebenhaezerstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Antikraak in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Ebenhaezerstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Ebenhaezerstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Ebenhaezerstraat in Rotterdam

Prijs – 192.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 54

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Ebenhaezerstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren