Ecrevissestraat Obbicht Nederland in Obbicht via Huurflits

Ecrevissestraat Obbicht NederlandEntree woning. De ontvangsthal is voorzien van een tegelvloer en een vernieuwde meterkast (vernieuwde groepenkast 2021). Volledig betegelde toiletruimte met toilet en fonteintje. De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer. De open keuken is eveneens voorzien van een laminaatvloer en luxe keukeninrichting (2021) inclusief de navolgende inbouwapparatuur: inductie-kookplaat, afzuigkap, spoelbak, combi-oven, vaatwasser, koelkast, close-in-boiler, natuurstenen aanrechtblad en veel kastruimte. Vanuit de woonkamer heeft men toegang tot de berging, deze is voorzien van een tegelvloer. Er is een separate ingang vanuit de binnenplaats, deze maakt het mogelijk om fietsen te plaatsen in deze ruimte. 1e Verdieping: Overloop voorzien van een laminaatvloer. Slaapkamer I en slaapkamer II zijn voorzien van een laminaatvloer. Kantoor/werkkamer eveneens voorzien van een laminaatvloer. De badkamer wordt voor aanvang van de huur volledig vernieuwd, de toegevoegde foto van deze badkamer is alleen toegevoegd om een indruk van de ruimte te geven. De badkamer wordt geheel nieuw betegeld en voorzien van een inloopdouche, zwevend toilet, een wastafelmeubel, designradiator en inbouwspots. 2e Verdieping: Bereikbaar middels een vaste trap. Hier is een derde slaapkamer voorzien van een groot dakraam (dit wordt voor oplevering nog geplaatst). Hier bevindt zicht tevens de cv-combiketel (Nefit HR 2009, eigendom).

Je vind de Appartement aan de Ecrevissestraat Obbicht Nederland  te Obbicht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Obbicht aan de Ecrevissestraat Obbicht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Obbicht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Ecrevissestraat in Obbicht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Ecrevissestraat in Obbicht – Klik hier

Details van Appartement Ecrevissestraat in Obbicht

Prijs – 975.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 83

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Ecrevissestraat Obbicht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren