Edisonstraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Edisonstraat DenHaag NederlandIndeling:Hoofd entree op de begane grond . Met trap omhoog naar de tweede verdieping waar de deur bevindt tot de woning. Binnenkomst in een ruime woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van verschillende inbouwapparatuur zoals gasfornuis, afzuigkap, koelkast en oven/magnetron combinatie.Achter de keuken bevind de moderne badkamer die is voorzien van een handdoekradiator, inloop douche en kast met ingebouwde wastafel met spiegel. De slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van het appartement.Toilet in de gang die wordt gedeeld met een andere huurder.

Je vind de Appartement aan de Edisonstraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Edisonstraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Edisonstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Edisonstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Edisonstraat in Den Haag

Prijs – 1075.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 33

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Edisonstraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren