Edisonstraat Eindhoven Nederland in Eindhoven via Huurflits

Edisonstraat Eindhoven NederlandKamers op de eerste verdieping gelegen op een rustige en sfeervolle locatie nabij Strijp S, het centrum van Eindhoven, winkels en voorzieningen.Deze kamer (Kamer) van 22M² is modern en smaakvol ingericht. Er is een hoogwaardige 2-persoons boxspring. Een bureau met stoel, een eigen koelkast, waterkoker en kledingkast. Er is een gedeelde badkamer met douche en wastafel. Apart toilet op dezelfde verdieping. U kunt gebruik maken van de ingerichte keuken op de begane grond. Er is snelle wifi beschikbaar.

Je vind de Kamer aan de Edisonstraat Eindhoven Nederland  te Eindhoven nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Eindhoven aan de Edisonstraat Eindhoven Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Eindhoven. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Edisonstraat in Eindhoven wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Edisonstraat in Eindhoven – Klik hier

Details van Kamer Edisonstraat in Eindhoven

Prijs – 795.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 22

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Edisonstraat Eindhoven Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren