Edisonstraat Schiedam Nederland in Schiedam via Huurflits

Edisonstraat Schiedam NederlandOmschrijvingLeuke lichte gerenoveerde woning, met grote raampartijen en behangklare wanden;Modern keukenblok met veel opbergruimte en spoelbak met luxe mengkraan;Nette gerenoveerde badkamer met douche, wastafel met spiegel en wasmachine aansluiting;Twee slaapkamers.Beschrijving begane grond:Gesloten portiek met trap naar de tweede verdieping.Beschrijving tweede verdieping:Via de hal is de badkamer links, toilet, de CV ruimte, de kleine slaapkamer en de living te bereiken. De living geeft toegang tot de ruime keuken en de grote slaapkamer.

Je vind de Appartement aan de Edisonstraat Schiedam Nederland  te Schiedam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Schiedam aan de Edisonstraat Schiedam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Schiedam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Edisonstraat in Schiedam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Edisonstraat in Schiedam – Klik hier

Details van Appartement Edisonstraat in Schiedam

Prijs – 765.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 54

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Edisonstraat Schiedam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren