Edisonstraat, Zuilen, Utrecht, Netherlands, 3553BS, The Netherlands in Utrecht via Huurflits

Edisonstraat, Zuilen, Utrecht, Netherlands, 3553BS, The NetherlandsAan de Edisonstraat in de wijk Zuilen bieden wij aan dit 2 -kamerappartement (35M2) gelegen op de 1e etage. Het appartement is zojuist compleet gerenoveerd en gelegen in een rustige straat met karakteristieke jaren ’30 woningen. Winkels, de Amsterdamsestraatweg, uitvalswegen en openbaar vervoer zijn zeer nabij.Appartement is gelegen boven de populaire Cafetaria Edison aan de Edisonstraat te Utrecht.PER DIRECT BESCHIKBAAR, GESCHIKT VOOR EEN PERSOON OF STEL, 950 EURO INCLUSIEF.Indeling: entree, trappenhuis naar de eerste etage, overloop gedeeld met het appartement op de 2e etage, de woonkamer gelegen aan de achterzijde, keuken voorzien van koelkast en een vier pits gasfornuis.Slaapkamer met een losse kledingkast.Badkamer met douche en wastafel, separaat toilet.De gang op de eerste etage is tevens de entree voor de bovenburen.Extra informatie:Huurprijs 950 euro, inclusief gas/water/elektra en tv, exclusief internet en de gemeentelijke heffingen.Per direct beschikbaar, geschikt voor een persoon of stel.

Je vind de Appartement aan de Edisonstraat, Zuilen, Utrecht, Netherlands, 3553BS, The Netherlands  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht aan de Edisonstraat, Zuilen, Utrecht, Netherlands, 3553BS, The Netherlands en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Edisonstraat in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Edisonstraat in Utrecht – Klik hier

Details van Appartement Edisonstraat in Utrecht

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 35

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Edisonstraat, Zuilen, Utrecht, Netherlands, 3553BS, The Netherlands

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren